Üzleti megoldások igényes kávészakértőknek.

Hotel

A pihenés misztikus varázsa.

A kávézás végigkíséri a mindennapokat: legyen szó egy jó reggeli kávéról a bárban, egy délutáni kényeztető cappuccinóról a szobában, vagy akár egy intenzív eszpresszóról, mely energiával tölt fel egy konferencia szünetében. A Mantaro rendkívül izgalmas ízvilága, jól megkomponált harmóniája felejthetetlenné teszi a szállodában töltött időt a vendégek részére.

Restaurant

Egy jó étel a misztikum bűvöletében.

A Mantaro kávé rendkívül izgalmas dél-amerikai ízvilága megkoronázza az étkezés pillanatait. A gondosan válogatott dél-amerikai kávészemekből készülő Mantaro kávé négy különböző karakterben kínál feketét. A termékválasztékon túl további szolgáltatásokat és olyan kávéfőzőgépeket kínálunk, melyekkel elkészítheti a legjobb kávét vendégei számára, hogy az étkezés lezárása egy misztikus, varázslatos élmény legyen.

Cafe

Misztikum minden csészében.

A Mataro a kávézót egy igazi misztikummá varázsolja, kávéink karakteres ízvilága egyenesen Dél-Amerikáig repítik vendégeit. Azonban nemcsak minőségi termékeket, hanem exkluzív szolgáltatásokat is nyújtunk a kávégéppark és a szerviz kapcsán. Kápráztassa el vendégeit egy csésze Mantaro kávéval!

Mantaro Corriente

A robusta és az arabica fajta legnemesebb tulajdonságait kihangsúlyozó, prémium blendkávé. Különleges, karamelles, de mégis kesernyés ízáramlatainak köszönhetően, hol elkap, hol elenged, ahogy egy jó kávétól várjuk.

Mantaro Fuente

Magas koffeintartalmú, különleges pörkölésű robusta. Az eredetileg Afrikából származó kávéfajta a 19. század végén indult el világhódító útjára, és aromája a magaslati termesztésnek, valamint a nedves, párás klímának köszönhetően teljesedett ki igazán. Így nyerte el összetéveszthetetlen, markánsan kesernyés ízét, amely páratlan népszerűségének forrása.

Mantaro Cascada

100% arabica, éjfekete íz-zuhatag az aromák szerelmeseinek. Elegáns, összetéveszthetetlenül selymes ízvilága és alacsonyabb koffeintartalma miatt tökéletes választás azoknak, akik a teljes testi-lelki harmóniát keresik a kávézás páratlan élményében.

Mantaro Nuevo

Dél-Amerika különleges kávékeveréke az éjfekete ízélmény és a testes aromák szerelmeseinek. A trópusi arabica és a válogatott robusta kávészemek ötvözete adja a kávé karakteres jellegét, egy összetéveszthetetlen ízvilággal. Tökéletes választás azoknak, akik nyitottak az újdonságokra.

PRÉMIUM KÁVÉGÉPEK

Minőség, praktikum és esztétikum: ez jellemzi a Mantaro által forgalmazott kávégépek és kiegészítők mindegyikét. Fedezze fel minőségi kávégépeinket!

mantaro_kavegep_01

Astoria Touch SAE

mantaro_kavegep_01

Astoria Storm

mantaro_kavegep_01

Astoria Forma SAE 2

mantaro_kavegep_01

BIEPI MC-1 Barista Pro

mantaro_kavegep_01

BIEPI MC-E 1

mantaro_kavegep_01

BIEPI MC-E 2

mantaro_kavegep_01

Fiorenzato F64 EVO

mantaro_kavegep_01

Eureka Helios 80 E HS

mantaro_kavegep_01

Eureka Mignon Perfetto

mantaro_kavegep_01

Eureka Mignon Silenzio

mantaro_kavegep_01

Eureka Mignon Specialitá

mantaro_kavegep_01

Eureka Olympos 75 E HS

mantaro_kavegep_01

Eureka Zenith 65 E HS

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee Tejhűtő (10L)

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee Csésze melegítő & tejhűtő

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee F2 Plus

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee F2

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee MINI Bar Plus

mantaro_kavegep_01

Dr. Coffee F12 Big

Mocca Negra Zrt.
2000 Szentendre Kalászi út.3.

Tel: +36 26 88 6200
Fax: +36 26 88 6210
mantaro@mantaro.hu
© 2020 Mantaro.hu | Minden jog fenntartva.